VEFAT 15.10.2017

VEFAT 15.10.2017

VEFAT 15.10.2017

VEFAT 15.10.2017

 

   Efirli mahallesinden Kütükoğullarından  Efirli Eski Muhtarı Merhum Mehmet KÜTÜK’ün gelini . Cemal KÜTÜK’ün eşi . Serhat , Serkan ve Sibel KÜTÜK’ün anneleri. SAİME KÜTÜK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Efirli Hekim Sokağı camiinde öğle namazına mütakiben  kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir 

 

 

   Kayabaşı mahallesinden Zübeyir Güzelhan’ın Eşi, Kemal, Orhan, Yurda ve Ayşe’nin Anneleri; İbrahim Gönül, Nebahat Bayramiç ve Nebie Özsoy’un Ablaları Sebahat GÜZELHAN  vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kayabaşı Mahallesi  camiinde ikindi namazına mütakiben  kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Teyneli Mahallesinden Marazoğullarından Eyüp GÜNGÖR’ün eşi. Nazım, Sebahat, Sefer ve Ahmet GÜNGÖR’ün annesi. Meryem GÜNDÜR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Teyneli Mahallesinde öğle namazına mütakiben  kılınacak cenaze namazından sonra Teyneli Mahallesinde aile mezarlığında defnedilecektir.

 

   

   Zafer Mahallesi Çakırmelikoğullarından Merhum Bilal ÇABUK’un eşi. Şükrü ÇABUK’un annesi. Cemal, Necati ve Recep ACAR’ın kardeşleri HATİCE ÇABUK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Zafer Mahallesi camiinde  öğle namazına mütakiben  kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.