VEFAT.  18.10.2017

VEFAT. 18.10.2017

VEFAT. 18.10.2017

VEFAT.  18.10.2017

 

   Mübarek Mahallesinden Ceyhun, Tayfun, Zehra Yeşilyurt’un dedesi Mübarek Mahallesi Muhtarı Eyüp Yeşilyurt’un babası SALİM YEŞİLYURT vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Mübarek Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Ulubey İlçesi Güzelyurt Mahallesinden Dursun Ali Ergen’in eşi, Yalçın, Kaya ve Arzu Ergen’in anneleriNEJLA ERGEN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Güzelyurt Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

   

   Merhum İsmail Albayrak’ın oğlu, Fulya Albayrak’ın babası Emekli Başkomser OSMAN UĞUR ALBAYRAK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Soğukpınar Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

   

   Güzelyurt Mahallesinden Akın ve Adnan’ın babaları, Ali Kemal, Selami, Nurgül Akdeniz’in kardeşleri, Nevin Akdeniz’in eşi AHMET AKDENİZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazının ardından aynı gün Oğmaca Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesinden Merhum Kadir Kahraman’ın eşi HÜSNE KAHRAMAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Başköy Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.