VEFAT 19.10.2017

VEFAT 19.10.2017

VEFAT 19.10.2017

VEFAT 19.10.2017

 

   Merhum Mustafa ve Hatice Memecan’ın kızı, Merhum Hamdi Sezgin’in eşi, Hasan Tahsin,

 Merhum Mahmut Ali, Dr. Osman Hilmi ve Tahsin Kazım Memecan’ın kardeşleri GÜLSÜM SEZGİN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Merhum Fatih Gemalmaz’ın oğlu, Macide Gemalmaz’ın eşi, Yavuz, Selin, Gökçe Gemalmaz’ın babaları Ordu Devlet Hastanesi Emekli Doktorlarından SEZAİ GEMALMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ulu Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gürgentepe İlçesi Cumhuriyet Mahallesinden Merhum Cevat Şanlı’nın eşi, Aydın, Muzaffer ve Mustafa Şanlı’nın anneleri NALİGÜL ŞANLI vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gürgentepe Cumhuriyet Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Uzunmusa Mahallesinden Zencircioğulları’ndan Merhum Ali Tanrıver’in oğlu, Altun Tanrıver’in eşi, Yener, Mustafa, Ali, Nesrin, Emine ve Funda’nın babaları CAFER TANRIVER vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Uzunmusa Mahallesinde ikindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Karacaömer Mahallesinden Merhum Mesut Altaş’ın oğlu, Emine Altaş’ın eşi, Selçuk ve Selman Altaş’ın babaları Orhan, Turan ve Dursun Altaş’ın kardeşleri NAMIK ALTAŞ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ulu Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karacaömer Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.