VEFATLAR 22- 23.10.2017

VEFATLAR 22- 23.10.2017

VEFATLAR 22- 23.10.2017


VEFAT 23.10.2017

 

 

   Işıklı Mahallesi Batamı Mevkiinden Köseoğullarından Hacı Cevat Bülbül’ün eşi, Sevim Bayram, ve Fatma Atik’in anneleri GÜLİSTAN BÜLBÜL vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Işıklı Mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

 

   Sağırlı Mahallesinden, Musabaşoğulları’ndan, Merhum Bayram Baş’ın torunu, Ordu Ziraat Bankası emeklisi Mesut Baş ve Naime Baş’ın oğulları, Merve Baş’ın kardeşi, MERT BAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmamhatip Camiide öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sağırlı Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.



         VEFAT 22.10.2017

 

   Çavuşlar Mahallesinden Müftüoğullarından, merhum Mustafa Şensoy’un eşi, Naci, Hadi, Hayati, Nebahat, Ülker, Gülfem ve merhum Ali Kemal’in ablaları, Ayfer, Tamer Haluk ve İrfan Şensoy’ların anneleri NEZAHAT ŞENSOY vefat etmiştir.

  

    Cenazesi bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

           

VEFAT. 22.10.2017

 

   Öceli Mahallesi Çakırlı Mevkiinden Aliboğullarından merhum Ahmet Cabbar’ın oğlu, merhum Mustafa, Mehmet, Ahmet Cabbar ve Salahattin Güneyin kardeşi, Osman, Aydın, Mustafa ve Şenel Cabbarın babaları, Emriye Cabbarın eşi, YAKUP CABBAR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Öceli Mahallesi Çakırlı Mevkiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.