VEFAT 27.10.2017

VEFAT 27.10.2017

VEFAT 27.10.2017


VEFAT 27.10.2017

 
   Cumhuriyet Mahallesinden Merhum Ali Büber’in eşi, Merhum Necmettin, Mithat, Sevgican, Aysun, Aysel ve İmdat’ın anneleri ZÜHRE BÜBER vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Akyazı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Cumhuriyet Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   Ulubey İlçesi Uzunmahmuıt Mahallesi Cami Yanı Mevkiinden Mustafa Köksal’ın kızı ZÜLEYHA KÖKSAL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Uzunmahmut Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
Kayabaşı Mahallesi Yazıköy Mevkiinden Merhum Ahmet Soysal’ın oğlu, Fatih ve Serap Soysal’ın babası, Müzeyyen Soysal’ın eşi YUSUF SOYSAL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Yazıköy Mevkiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   
 
   Burhanettin Mahallesinden İsmail Özyurt’un eşi, Halime, Türkan, Arif, Şeref, Şahap Özyurt ve Suzan Akyazı’nın anneleri SÜRİYE ÖZYURT vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.