Çelenk:İstifa Haberi Hayal ve Art Niyet Ürünü

Çelenk:İstifa Haberi Hayal ve Art Niyet Ürünü

çelenk:Mesai Arkadaşım Enver Yılmaz kardeşimi Ordu’ya emanet ediyorum” ifadelerini kullanmıştır. Yerelde verilen mücadele sonrası Ordu ilimiz 30 Mart Mahalli seçimlerinde 20 de 20 yaparak Türkiye2de AK PARTİ’nin kalesi olmuştur.

Çelenk: İstifa Haberi Hayal ve Art Niyet Ürünü

Ak parti Ordu il başkanı Avukat Uğur Çelenk yaptığı açıklamadaAbi parti Ordu il başkanı avukat Çelenk yaptığı açıklamada: Kamuoyunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Enver Yılmaz ile ilgili oluşan spekülatif, art niyetli ve halay ürünü haberlerin önüne geçmek amacıyla Genel Merkezimiz ile de yaptığımız istişareler neticesinde kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir arada bulunuyoruz.

23863
Son Günlerde bazı yerel haber siteleri ile yazılı ve görsel medyada yer alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Enver Yılmaz ‘ın görevinden istifa edeceği şeklindeki haberler tamamen hayal ürünü ve art niyetli olduğu gibi kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Enver Yılmaz , Partimizin kurucu iL Başkanı , 22. 23.  Ve 24 dönem milletvekili ve Sn.Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatındaki en yakın çalışma arkadaşlarındandır. Öyle ki, Cumhurbaşkanımız , Liderimiz Sn.Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart Mahalli seçimleri öncesinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız sn.Enver Yılmaz’ı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görevlendirmiş , Ordu Cumhuriyet Meydanında “Mesai Arkadaşım Enver Yılmaz kardeşimi Ordu’ya emanet ediyorum” ifadelerini kullanmıştır. Yerelde verilen mücadele sonrası Ordu ilimiz 30 Mart Mahalli seçimlerinde 20 de 20 yaparak Türkiye’ de AK PARTİ’nin kalesi olmuştur.
 
Seçimlerin ardından bu zamana kadar geçen 3,5 yılda Ordu Büyükşehir Belediyesinin gerek kırsal alanda, gerekse ilçe merkezleri açısından gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla adeta şantiyeye dönüşmüştür.Ordu İlimiz Büyükşehir Belediyemiz vasıtasıyla belediyecilik alanında tarihin en büyük hizmetini almaktadır.
 
Ancak, son dönemlerde ilginç ve enteresan  olaylara şahit olmaktayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Enver Yılmaz , sosyal medyada başlatılan , ardından sokak enfarmasyonu olarak devam ettirilen , bazı yerel ve ulusal medyanın içine dahil edildiği bir yıpratma bir itibarsızlaştırma organizasyonu ile karşı karşıyadır.
 
Gerek Partimize gerekse Ordu’ya hiç katkı olmayan bu kesimlerin ortaya attığı; Enver Yılmaz’ın görevinden istifa ettirileceğine yönelik iddia ve iftiralar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyeden rant beklentileri olan ,ancak, bu beklentilerine karşılık bulamayan bazı gruplar ile siyasi ikbal peşinde olan kesimlerin organize ettiği bilinen bu yanlış enfermasyon geçmiş dönemlerde olduğu gibi mağlup ve yenik düşmeye mahkumdur. 
 
Ak Partili gibi görünen ancak hiçbir zaman  Ak Parti dava şuuruna sahip olmayan bu grup ve isimler Ak Partiye hizmet etmek için değil aksine zarar vermek bir araya gelmiş kesimlerdir. Tamamen şahsi hırs ve menfaatperest düşüncelerle hareket eden ve bu düşüncelerine taraftar bulmaya çalışan zavallılara asla prim vermeyeceğiz. Çünkü Ak Parti bir dava partisidir.
 
Kendilerini Ak Partili gibi göstererek, gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse medyayı kullanarak partimizin kurumsal kimliğine zarar veren kimse bu davanın neferi olamaz. Partimiz içinde nifak çıkması için uğraşanlar, hiçbir zaman bunu başaramadılar ve başaramayacaklardır.
bu kesimler bizim nasıl bir dava ahlakına sahibi olduğumuzu hiçbir zaman anlamadılar, anlamayacaklar. Bizim davamızda sinsilik yoktur, arkadaşının kuyusunu kazmak yoktur.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu tür enformasyonları organize edenler ve nifak için pusuda yatanları sevindirmeyeceğiz.
Ak Parti içinde sorun çıksın diye el ovuşturanlara asla prim vermeyeceğimizi buradan açık ve net şekilde duyuruyorum.
 
Bizler bu davanın birer neferi olarak, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde durmadan,yorulmadan hedefe koşuyoruz.Hedefimiz büyük Türkiye ,güçlü Ordu’dur, dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.