VEFAT  04.11.2017

VEFAT 04.11.2017

VEFAT 04.11.2017

VEFAT  04.11.2017

            Hatipli Mahallesi Taşbaşı Mevkiinden Ahmet oğlu Merhum Sevgican Karakoç un eşi, Ayla, Figen ve Erdinç Karakoç un babaları MEHMET KARAKOÇ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Taşbaşı Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camide Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Ulubey Şahinkaya Mahallesinden Akbaşoğullarından merhum Ahmet Akbaş ın eşi, Salim, Salih ve Aziz Akbaş ın anneleri FATMA AKBAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11.00 de Şahinkaya mahallesi Çukur Mevkiinde aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

            Bucak Mahallesinden Merhum Vahit ve Kazime Gürsoy un oğlu, Kemal, Hasan, Hüseyin, Ayla, ve Hülya Gürsoyların ağabeyleri TEMEL GÜRSOY vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar mezarlığında defnedilecektir

 

Ateş Ailesinden merhum Mustafa ve Gülsüm Patkavak ın kızları, Merhum Mehmet Ateş in eşi, Havva, Hanife, Hacer ve Kezban Ateş in anneleri, Yusuf ve İsmail Patkavak, Ayşe Kılıç, Fatma Güler ve Hatice Tekneci nin ablaları GÜLÜZAR ATEŞ vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz mezarlığında defnedilecektir.

 

            Gülyalı Kestane Mahallesinden, Müezzinoğullarından merhum Dursun Yurtsevenin oğlu, Güzide Yurtseven in eşi, Mustafa ve Ahmet Yurtsevenin babası KAHRAMAN YURTSEVEN vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün öğle namazının ardından Akyazı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kestane Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

            Perşembe Mersin mahallesinden Merhum İsmail ve Kadriye Özkan ın oğlu, Rabia Özkan ın eşi, Erbey, Serdar ve İnanç Özkan ın babaları, merhum Erdem Özkan, Erkan Özkan, Emine, Ender ve Bahdişen Özkan ın ağabeyleri emekli tapu müdürü ERDOĞAN ÖZKAN vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Mersin Mahallesi camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.