VEFAT 08/ 09.11.2017

VEFAT 08/ 09.11.2017

VEFAT 08/09.11.2017

VEFAT  08/ 09.11.2017

 

  Ulubey ilçesi Oyumgürgen Mahallesinden Merhum Dursun Canlıca’nın eşi, Osman, Aladdin, Selime Poyraz, Arife Yeşil, Semiye Yavaş, Seniye Uzunçakmak’ın anneleri HAMİDE CANLICA vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Oyumgürgen Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Artıklı Mahallesinden Mollahüseyinoğulları’ndan Merhum Mehmet Özdemir’in oğlu, Merhum Ali, İsmail, Dursun Özdemir’in kardeşleri, Reşha, Mustafa, Köksal Özdemir ve Sema Bordanacı’nın babaları RAMADAN ÖZDEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Artıklı Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Karaoluk Mahallesinden İlyas, Muharrem, Turan, Fatma, Züleyha’nın anneleri Hacı Hamit Öztürk’ün eşi BEDRİ ÖZTÜRK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Karaoluk Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Durugöl Mahallesinden Hayri Şahin’in torunu Yavuz ve Şengül Şahin’in kızı, Zeliha Şahin’in kardeşi ELVAN ŞAHİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Durugöl Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karapınar Memişoğlu Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Burhanettin Mahallesinden Merhum Cevat Saccılarcı’ın eşi, Merhum Ziver, Hamdi Ergen, Sevinç Özelin, Melek Bacınoğlu, Sevim Özel ve Şaziment Pamuk’un kardeşleri, Asuman Doğru, Şükran Mısırlıoğlu, Ümran Kandazoğlu, Sevinç Gebenci, Yasemin Beyazpınar ve Gül Gencer’in anneleri, Hakkı Gencer’in kayınvalidesi SAADET SACCILARCI vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz şehir kabristanlığında defnedilecektir.


 

VEFAT. 08.11.2017

   Işıklı Mahallesinden Merhum Hacı Yıldız’ın oğlu, Ayşe Yıldız’ın eşi Murat, Mehmet, Kezban, Kıymet, Mevlüde ve Hamide’nin babalarıBEKİR YILDIZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orhaniye Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra Işıklı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Bahçelievler Mahallesinden Merhum Nazım Karataş’ın eşi, Nuray Kırkaya, Nurdan Gençyürek, Günay Akdemir ve Nazif Karataş’ın anneleri NADİYE MELAHAT KARATAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ulubey Ilıcak Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Teyneli Mahallesinden Keleşoğulları’ndan Merhum Durmuş ve Nazmiye Işık’ın oğlu, Tülin, Türkiz, Nilgün, Emine, Ali, Mine ışık’ın kardeşleri, Ayşe Işık’ın eşi, Fırat, Tansu, Merve Işık’ın babaları Bülent ve Levent Alparslan’ın enişteleri MEHMET IŞIK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Teyneli Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.