VEFAT    10.11.2017

VEFAT 10.11.2017

VEFAT 10.11.2017


VEFAT    10.11.2017

 

   Karşıyaka mahallesinden Kuğukent Sakinlerinden Ata Dereköy’ün oğlu, Türk Telekom Başmüdürlüğü’nden emekli NECATİ DEREKÖY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kuğukent Sitesindeki evinin önünde Saat 08:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Aybastı İlçesi Sağlık Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defned

 

Düzköy Mahallesinden Dumanoğulları’ndan İbrahim Duman ve Nami Yılmaz’ın torunu, Namık ve Şule Duman’ın oğlu, Faruk, Hacer, Elveda Duman, Mehmet, Salih, Zafer Yılmaz’ın yeğeni İBRAHİM CAN DUMAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sora Düzköy Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir

 

Bucak Mahallesinden Merhum Hacı Bekir ve Merhume Saniye Bek’in kızı, Yücel Işık, Gülay Gözükan ve Merhume Tülay Sönmez’in anneleri Maliye Memuru Merhum İsmail Işık’ın eşi HAVVA IŞIK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinin önünde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Perşembe İlçesi Doğan Mahallesi Orta Sokaktan Hacı Nazif Şensoy’un eşi, Yaşar ve Erdoğan Şensoy’un anneleri, Doğan Mahallesi Muhtarı Nadir Şensoy’un yengesi FATMA ŞENSOY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Doğan Mahallesi Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gülyalı Sayaca Mahallesinden Küçükhasanoğulları’ndan Şaban, Ahmet, Gülistan, Hanife ve Pınar Küçük’ün babaları HİCABİ KÜÇÜK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gülyalı Sayaca Mahallesi Caminde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.