Vefatlar 19 11 2017

Vefatlar 19 11 2017

Vefatlar 19 11 2017

Vefatlar 19 11 2017

Ulubey ilçesi Karakoca Mahallesinden Müezzinoğullarından,emekli imam Selahattin Bayram’ın kızı,Mustafa Şimşek’in gelini,emekli Ulubey Fiskobirlik Müdürü Salim Şimşek’in hanımı,Hilal ve Mustafa Emre Şimşek’in anneleri FATMA ŞİMŞEK  vefat etmiştir.

  

   Cenazesi bugün Altınordu İmamhatip Camiinde öğle namazının ardından kılnacak cenaze namazından sonra Ulubey Belediye Meydanında ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Perşembe Yarlı mahallesinden Şahinoğullarından Merhum Şehri ve Mehmet Şahin’in oğlu Telat,Filiz, Hülya, ve Mutlu Şahin’in babaları gazeteci Temel Aşar’ın kayınpederi  İBRAHİM ŞAHİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Orta camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Hoşköy mahallesinde defnedilecektir.

 

 

 

Kirazlimanı mahallesi Yeşiltepe mevkiinden Merhum Halil İbrahim Genç’ in eşi Şener,Şeref, Nedime, Hüsniye,Gülafer ,Tuncer, ve Merhum Uğurcan Genç’in anneleri RAHMİYE GENÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün yeşiltepe camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  defnedilecektir.

 

 

Devlet Hastanesi eski müdürlerinden MEHMET HANİFİ ÖZDEŞ vefat etmiştr.

Cenazesi bugün Saat 10 : 00 da Sağra fındık konutlarındaki evinin önünde helallik alınarak Perşembe yeni İhsaniye camiinde öğlen namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra kaleka aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.