VEFAT  22.12.2017

VEFAT 22.12.2017

VEFAT 22.12.2017

VEFAT  22.12.2017

 

   Perşembe Doğan Mahallesinden Erdoğan ve Erkan Öztürk’ün kardeşleri İnanç Gündoğdu’nun annesi MERAL ÖZTÜRK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Doğan Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Öceli Mahallesinden Çoloğulları’ndan Merhum Ömer ve Fatma Çabuk’un kızı, Mustafa, Müfit, Çetin Çabuk ve Aysun Şensoy’un anneleri, Ömer Çabuk’un eşi TALİYE ÇABUK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Öceli Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Günören Mahallesi Boğmalık Mevkiinden, Mollaoğulları’ndan Merhum Mustafa Demir’in oğlu, Hasan, Cihan Demir’in kardeşleri, Sevim Pak’ın babası, Dr. Mustafa Pak’ın kayınpederi Emekli Postacı HÜSEYİN DEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yalı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Günören Boğmalık Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Bahariye Mahallesinden Seyitoğulları’ndan Süleyman Aydın’ın oğlu, Ordu Esnaflarından Mustafa Aydın ve Mehmet Ali Aydın’ın babaları, Merhum Saniye Aydın’ın eşi MEHMET AYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Yeniköy Mahallesinden Kontaşoğulları’ndan, Merhum Hüsnü Kontaş’ın oğlu, Şenol, Birol, Birdane ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Hasan Kontaş’ın babaları MUSTAFA KONTAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yeniköy Mahallesi Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

   Gülyalı Hoşköy Mahallesinden Cebecioğulları’ndan Merhum Berber Ahmet Cebeci’nin torunu, İsmail ve Işıl Cebeci’nin kızları BERFİN CEBECİ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Hoşköy Mahalle Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.