VEFAT  27.12.2017

VEFAT 27.12.2017

VEFAT 27.12.2017


VEFAT 27.12.2017

Subaşı Mahallesi Sakinlerinden Ramadan Gündoğdu’nun oğlu, Fatih, Tuncay, Turgay ve Faruk Gündoğdu’nun babaları, İskan, Hüseyin, Cengiz ve Temel Gündoğdu’nun kardeşleri EKREM GÜNDOĞDU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Subaşı Mahallesi Fatih Camiinde Saat 10:00 da kılınacak cenaze namazının ardından aynı gün Kabadüz İlçesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Yeşilada Mahallesinden Duranoğulları’ndan, Merhum Hüsnü Duran’ın oğlu, Mesture Öztürk, Sebile, Türkan Çeküç, Ahmet Duran, Güsen Köksal ve İsmet Duran’ın kardeşleri, Nuran, Lale, Göksel ve Nurdan Duran’ın babaları, Fikriye Duran’ın eşi FİKRİ DURAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilada Mahallesi Kabaktepe aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Kestane Mahallesinden Merhum Hasan Şenel’in oğlu, Sezgin, Engin, Işıl, Baki ve Rabia Şenel’in babaları HÜSEYİN ŞENEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kestane Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.