VEFAT 01.01.2018

VEFAT 01.01.2018

VEFAT 01.01.2018               Ulubey İlçesi Kirazlık Köyünden Yayloğlarından Merhum Salih YAYLA’nın oğlu. Cemal ve Hakan YAYLA’nın babaları. Ordu Esnaflarından Terzi   SELAHATTİN YAYLA vefat etmiştir.               Cenazesi bugün  öğle namazına mütak

VEFAT 01.01.2018

 

            Ulubey İlçesi Kirazlık Köyünden Yayloğlarından Merhum Salih YAYLA’nın oğlu. Cemal ve Hakan YAYLA’nın babaları. Ordu Esnaflarından Terzi   SELAHATTİN YAYLA vefat etmiştir.

 

            Cenazesi bugün  öğle namazına mütakiben Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesinde aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

             

            Yukarıtepe Mahallesinde Tarakcıoğullarından Ahmet ve Nermin TARAKCIOĞLU’nun gelini. Mustafa TARAKCIOĞLU’nun eşi   BETÜL TARAKCIOĞLU vefat etmiştir.

 

            Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Yukarıtepe Mahallesinde ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 Kayaoğullarından Merhum Hasan KAYA’nın oğlu. Merhum Ali, Salih ve Cumali KAYA’nın kardeşleri  ÖMER KAYA vefat etmiştir.

 

            Cenazesi bugün öğle namazından sonra İmam Hatip camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Koşaca Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.