VEFAT. 08.01.2018

VEFAT. 08.01.2018

VEFAT. 08.01.2018

VEFAT. 08.01.2018

 

   Altınyurt Mahallesinden Mızrakoğulları’ndan Merhum Mehmet Ali ve Hatice Mızrak’ın oğlu, Hamide Mızrak’ın eşi, Ethem, Bahtiyar, Sebahat ve Nebahat Mızrak’ın kardeşleri, Samet, Hatice ve Gamze Mızrak’ın babaları Belediye Emeklisi RECEP MIZRAK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kökenli Mahallesinde ki evini önünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Altınyurt Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Cumhuriyet Mahallesinden Müsüroları’ndan RecepAltunbaş’ın eşi, Şevket, Emir, Polat, Aytekin, Behide ve Candeğer’in anneleri GÜLİZAR ALTUNBAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Meydan Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Şıhlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gökömer Mahallesi Hacılar Mevkiinden Mehmet Ali Palavan’ın eşi, Feride Çabuk, Yaşar ve Zafer Palavan’ın anneleri EMİNE PALAVAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Gökömer Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı Mevkiinden Ruşan Erdaş’ın oğlu FURKAN ERDAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kapıcılı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Sağırlı Mahallesinden Merhum Mustafa özyılmaz’ın oğlu, Sedat, Necat, Sebahat Özyılmaz, Türkan Özyurt ve Nezahat Yıldız’ın babaları Kora Gazisi CEMAL ÖZYILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ulu Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sağırlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 ________________________________________________________________________Günören Mahallesi Tomakin Mevkii Tomakinoğulları’ndan Nazmi Tomakin’in eşi, Kabil ve Habil Tomakin’in anneleri, Muammer, Muzaffer ve İsmail Uğurlu’nun ablaları MUAZZEZ TOMAKİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Tomakin Mevkiinde Saat 14:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.