VEFAT  12.01.2018

VEFAT 12.01.2018

VEFAT 12.01.2018

 


VEFAT  12.01.2018

 

   Ulubey İlçesi Oyumgürgen Mahallesinden Yusufoğulları’ndan Aşkın Şahin ve Ordu Belediyesi Emeklisi Selim Şahin’in babaları, Oyumgürgen Eski Muhtarı Ramadan Şahin’in kardeşi AHMET ŞAHİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Oyumgürgen Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Teyneli Mahallesinden Şamlıoğulları’ndan Merhum Yunus Karadağ’ın oğlu, Dursun Ali, Fahri, Yaşar Karadağ’ın kardeşleri, fatih Karadağ’ın babası ALİ KARADAĞvefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Teyneli Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

   

Gölköy İlçesi Emirler Mahallesinden Niyazi Gür’ün kızı, Eski Belediye Başkanı Emekli Öğretmen Ekrem Aydın’ın gelini, Ordu Belediyesi Emeklisi Abdullah Aydın’ın eşi, Emekli Hemşire BİRSEN AYDIN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Emirler Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

  

 Gölköy İlçesi Damarlı Mahallesinden Emekli Öğretmen Sevinç Serarslan’ın eşi, Doktor Askın ve Ulaş Serarslan’ın babaları Emekli Öğretmen SELİM SERARSLANvefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ordu İli Yalı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Damarlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Turnasuyu Mahallesinden Hüsenli Mevkiinden Merhum Hasan Tahsin Kahraman’ın eşi, Ayla, Leyla, Nevin, Aydın ve Ayhan Kahraman’ın anneleri SANİYE KAHRAMAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Tursayu Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Ulubey İlçesi Karakoca Mahallesinden Beytullah Şimşek’in eşi, Fahrettin, Nuray, Gülay ve Necmettin Şimşek’in anneleri, Altınordu Belediyesi Personeli Fatma Şimşek’in kayınvalidesi HACER ŞİMŞEK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Karakoca Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Ulubey İlçesi Durak Mahallesinden, Alambeyoğulları’ndan Merhum Mehmet Zehni Yurdakul’un oğlu, Mecit, Raif ve Remzi Yurdakul’un kardeşleri, kahraman, Feyzullah, Hüseyin, Hacer, Figen ve Havva Yurdakul’un babaları ARİF YURDAKUL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Durak Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Perşembe İlçesi yarlı Mahallesinden, Merhum Mehmet Şahin’in oğlu HASAN ŞAHİN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yarlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.