VEFAT 25.01.2018

VEFAT 25.01.2018

VEFAT 25.01.2018

VEFAT 25.01.2018

 

   Saraycık Mercandüzü Mahallesinden Merhum Dursun Soylu’nun oğlu, İbrahim, Cevat ve Cemil Soylu’nun kardeşleri, Makbule Soylu’nun eşi, Çetin Soylu’nun babası ÖMER SOYLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Mercandüzü Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

Gülyalı İlçesi Kestane Mahallesinden Merhum Mustafa ŞENEL’in eşi. Hüseyin , Süleyman ve Nazmiye’nin anneleri.  DUDU ŞENEL vefat etmiştirCenazesi bugün Akyazı Mahallesindeki evinden alınarak Akyazı camiinde öğle namazının ardından kılınacak  cenaze namazından sonra Kestane Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Kabadüz İlçesi Yokuşdibi Mahallesinden Merhum Mehmet KARADUMAN’ın eşi. Hayretin, Mithat, Hatice, Feraye, Sezai, Cemile ve Sezgin KARADUMAN’ın anneleri FİKRİYE KARADUMAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesindeki evinden alınarak Yokuşdibi mahallesinde İkindi namazının ardından kılınacak  cenaze namazından sonra Yokuşdibi kabristanlığında defnedilecektir

 

 

   Taşbaşı Mahallesinden Merhum Mustafa ve Hatice Memecan’ın oğlu, Dr. Osman Hilmi, Kazım Tahsin Memecan ve Gülsüm Sezgin’in kardeşleri, Güner Memecan’ın eşi, Mesih, Semih Memecan ve Hatice Eyigün’ün babaları HASAN TAHSİN MEMECAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu Mahallesi Ahmetoğlu Kıranı aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.