VEFAT 27.01.2018

VEFAT 27.01.2018

VEFAT 27.01.2018

VEFAT 27.01.2018 

 

  Şenköy Mahallesinden Bölükoğulları’ndan Merhum Mehmet Akgül’ün eşi, Merhum Bahri, Ahmet, Murat, Fahriye, Akgül ve Hatice Gökbulut’un anneleri GÜLDAM AKGÜL vefat etmiştir.

 

  Cenazesi bugün Şenköy Mahallesinde Saat 10:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

VEFAT (27.01.2018)

   Boztepe  Mahallesinden Melikoğullarından merhum Hüseyin ve Behiye Duyar’ın oğlu,emekli öğretmen Yurdaşan Duyar’ın ağabeyi,Hüseyin,Hünkar ve Behiye Duyar’ın babaları,Düz Mahalle esnaflarından AYDIN DUYAR vefat etmiştir.

 

        Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak  cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

VEFAT(27.01.2018)

       Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu sapağından merhum Dursun Çorbacının oğlu merhum Durmuş,ve Fevzi Çorbacının kardeşleri,Erdal,Eray,Behiye ve Öznur Çorbacının babaları İSMET ÇORBACI vefat etmiştir.

 

             Cenazesi bugün öğle namazının ardından Çorbacıoğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

             

VEFAT  (27.01.2018. 

Kabadüz İlçesi Dişkaya Mahallesinden Kalyoncuoğullarından merhum Hasan Başköy’ün oğlu İbrahim,Hayri Şahin ve Kabadüz Belediye Meclis üyesi Halil Başköy’ün babaları merhum Zinet Başköy’ün eşi  AZİZ BAŞKÖY vefat etmiştir.

 

                Cenazesi bugün öğle namazının ardından İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz Dişkaya Mahallesinde defnedilecektir.

                 

 

   Kayabaşı Mahallesi merkez mevkiinden Mustafa Yaşar’ın eşi, Erkan ve Ergün Yaşar’ın anneleri,Kadir,Salih,ve Ahmet Baş’ın kardeşleri HANİFE YAŞAR vefat etmiştir.

 

           Cenazesi bugün öğle namazının ardından Kayabaşı Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Kayabaşı Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.