Vefatlar 07022018

Vefatlar 07022018

Vetatlar

VEFAT. 07.02.2018

 

   Artıklı Mahallesinden Kalpaklıoğulları’ndan Emekli Öğretmen İbrahim Kalpaklı’nın eşi,Ümit, Numan Kalpaklı ve Ayşe Özen’in anneleri ŞÜKRAN KALPAKLI vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Artıklı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Piraziz İlçesi Esentepe Köyünden, Mülazımoğulları’ndan Merhum Hacı Ahmet Şahin’in eşi, İbrahim, Mehmet ve Ferayi Şahin’in anneleri ZÜLFİYE ŞAHİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bulancak Sarayburnu Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz İlçesi Esentepe Köyü aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Şenköy Mahallesinden Karamanoğulları’ndan Şakir Öner’in kızı, Hasan Yiğit’in eşi, AYŞE YİĞİT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şenköy Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 Turnasuyu Mahallesi Çobanlı Mevkiinden Merhum Ahmet Soysal’ın oğlu, Merhum Mehmet, Ali ve Veyis Soysal’ın kardeşleri, İlknur, Cevbriye ve Yakup Soysal’ın babaları HÜSEYİN SOYSAL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Turnasuyu Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

  Yukarıtepe Mahallesinden Türkmenoğulları’ndan Merhum Hasan Türkmen’in oğlu, Kemal, Kani, Kazım, Hüseyin Türkmen, Hasene Çiçek, Emine Ayvaz ve Merhum Selma Karademir’in kardeşleri, İlkay ve İclal’in babaları, Sevim Türkmen’in eşi, Eski Belediye Başkan Yardımcısı MUSTAFA TÜRKMEN vefat etmiştir.,

 

   Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ulu Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıtepe Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

  Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesi Meğri Mevkiinden Durmuşoğulları’ndan, Merhum Hasan Durmuşoğlu’nun oğlu, Ahmet, Mehmet, Mustafa, Şenel, Emine ve Gülçin’in kardeşleri, Hatice Durmuşoğlu’nun eşi, Faruk ve İlknur’un babaları Ormancı OSMAN DURMUŞOĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şirinevler Camiinde 10:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Meğri Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

  Gölköy İlçesi Damarlı Mahallesinden Dursun Aydoğan’ın oğlu, Yunus, Kadir ve Meral Aydoğan’ın babaları, Zekiye Aydoğan’ın eşi SELİM AYDOĞAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Damarlı Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Merhum Mustafa ve Melek Duru’nun kızları, Merhum Ali Ataoğlu’nun eşi, Mehmet, Haldun Ataoğlu, Ayşegül Akdoğan’nın anneleri ŞADIMAN ATAOĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Şehir kabristanlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.