VEFAT.  19.02.2018

VEFAT. 19.02.2018

VEFAT. 19.02.2018

VEFAT 19.02.2018

 

   Ulubey İlçesi Cevizlik Mahallesinden Kocahaliloğulları’ndan Merhum İbrahim Akçay’ın eşi, Hayati, Muammer, Birgül ve Nurgül’ün anneleri NURİYE AKÇAY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Altınordu Bucak Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Cevizlik Mahallesi Urgancı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Bucak Mahallesi Sakinlerinden Durmuş Çakmak’ın eşi, Nesrin Kaya’nın annesi, Sayes, Hasan Ali, Emin ve Hamdi Tüküç’ün kardeşleri ZEYNEP ÇAKMAK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden Saat 10:00 da alınarak Gülyalı ilçesi Çerkezli Mevkii Meliha Hanım Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Ulubey İlçesi Uzunmahmut Mahallesi Düz Mahalle Mevkiinden Ordu Belediyesi Emeklilerinden Yaşar Yılmaz’ın eşi, Hamdi ve Yücel Yılmaz’ın anneleri HATİCE YILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Uzunmahmut Mahallesinde ikindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra Düz Mahalle Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Hacılar Mahallesinden Karamahmutoğulları’ndan Ümit, Şahin, Muhammed, Yavuz, Hüsamettin, Hülya ve Cemile Kırılmaz’ın babaları, Fatma Kırılmaz’ın eşi TEMEL KIRILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eskipazar Mahallesi Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.