VEFAT 20/21.02.2018

VEFAT 20/21.02.2018

VEFAT 20/21.02.2018

VEFAT 21.02.2018
 
   Hacılar Mahallesi Peri Mevkiinden Merhum Hasan Yüksel’in oğlu NECATİ YÜKSEL vefat etmiştir.
   Cenazesi bugün Hacılar Mahallesi Aşağı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir
 
 
   Şarkiye Mahallesi Sakinlerinden Merhum Burhan Ateş’in eşi, Emekli Öğretmen Nedret Pazarcıoğlu ve Hikmet Ergin’in anneleri, Alaattin Pazarcıoğlu’nun kayınvalidesi NERİMAN ATEŞ vefat etmiştir.
   Cenazesi bugün Tirebolu İlçesi Çintaşı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir
 
 
   Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkiinden Pamukoğulları’ndan, Merhum Süleyman Pamuk’un oğlu, Fatma Pamuk’un eşi, Hayriye, Havva ve Özler Pamuk’un babaları HASAN PAMUK vefat etmiştir.
   Cenazesi bugün Karşıyaka Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir

 

VEFAT. 20.02.2018
 
 
   Ulubey İlçesi Yukarı Kızılen Mahallesinden Yesiroğulları’ndan, Merhum Kerim Yıldırım’ın oğlu, Kenan, Necip, Necmi, Nezaket ve Nebahat’in kardeşleri İBRAHİM YILDIRIM vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Yukarı Kızılen Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Tepeköy Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
 
   Kayabaşı Mahallesi Merkez Mevkiinden Merhum Hacı Apaydın’ın eşi, Mehmet ve Sezgin Apaydın’ın anneleri SELİME APAYDIN vefat etmiştir.
 

 

   Cenazesi bugün Kayabaşı Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.