VEFAT 28.02.2018

VEFAT 28.02.2018

VEFAT 28.02.2018


VEFAT 28.02.2018
 
   Teyneli Mahallesinden İmamoğulları’ndan Merhum Temel Gürsoy’un oğlu, Temel ve Altun Gürsoy’un babası, Merhum Hamdi, Burhan ve Şevki Gürsoy’un kardeşleri, Hanım Gürsoy’un eşi HAMİT GÜRSOY vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Teyneli Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   Perşembe İlçesi Saray Mahallesinden Çarkçıoğulları’ndan Merhum Sabri Çarkçı’nın oğlu, Cengiz, Metin, Engin Çarkçı, Yasemin Çakır, Nezahat Tiryakioğlu ve Fatma Varol’un babaları MEHMET ÇARKÇI vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Perşembe İlçesi Çerli Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir
  
 
Kuylu Mahallesinden Sütler Mevkiinden, Kenanoğulları’ndan Celal Evli’nin oğlu MURAT EVLİ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Kuylu Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Zafer Mahallesinden Cebecioğulları’ndan Merhum Hüseyin ve Saniye Güneş’in oğlu, Mehmet Güneş’in kardeşi, Serpil Güneş’in eşi AYDIN GÜNEŞ vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Zafer Mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
 
 Ulubey İlçesi Kumanlar Mahallesinden Somunoğulları’ndan Merhum Hasan Yuvarlak’ın eşi, Ali, Yaşar, Altun, Hanım ve Gönül’ün anneleri TOMBUL YUVARLAK vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Kumanlar Mahallesi Cemevinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 Kabadüz İlçesi Derinçay Mahallesi Kışlacık Mevkiinden Merhum Hüseyin Çapa’nın eşi, Mustafa, Orhan ve İlhan Çapa’nın anneleri ÜNZİLE ÇAPA vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Derinçay Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
Bucak Mahallesi Sakinlerinden Yunus Yılmaz’ın oğlu, Güler Yılmaz’ın eşi, Yunus, Davut Yılmaz, Fatma Bedir ve Ayşe Yıldırım’ın babaları HÜSNÜ YILMAZ vefa etmiştir.
 
   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yokuşdibi Kirazdere Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.