Vefatlar 08-09 03 2018

Vefatlar 08-09 03 2018

Vefatlar 08-09 03 2018

Vefatlar 08-09 03 2018


VEFAT 09.03.2018

 

   Artıklı Mahallesinden Tiryakioğulları’ndan Merhum Şükrü Tiryaki’nin eşi, Hasan, Hüseyin, Güler, Nermin, Nilgün ve Gülbin’in anneleri ALTUN TİRYAKİ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şahincili Mahallesindeki evinden saat 11:00 de alınarak Artıklı Mahallesi Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Burhanettin Mahallesinden Odabaşoğulları’ndan Sabri ve Naciye Odabaş’ın kızı, Çetin, Elvan ve Nazife Odabaş’ın kardeşleri ESRA ODABAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Burhanettin Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 VEFAT. 08.03.2018

 

   Ulubey İlçesi Uzunmahmut Mahallesinden Çıtlıoğulları’ndan Mustafa Yılmaz’ın eşi, Gökhan Yılmaz’ın annesi, Mustafa, Mehmet, İbrahim ve Ali Demetgül’ün kardeşleri HANİFE YILMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Uzunmahmut Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Kayabaşı Mahallesinden Ahmet Can’ın kızı, Galip Olkun’un eşi HAYRİYE OLKUN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kayabaşı Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gülyalı İlçesi Gülistan Mahallesinden Hoşoğulları’ndan Merhum Rıfat Yılmaz’ın oğlu, Esber Yılmaz’ın kardeşi, Erkan, Hakan Yılmaz’ın babası Gülyalı Taksi Şoförlerinden İKSAN YILMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gülyalı Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gölköy İlçesi Kale Mahallesinden Yalı Camii İmamı Murat Sivrikaya’nın babası ARİF SİVRİKAYA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kale Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.