VEFATLAR 20 03 2018

VEFATLAR 20 03 2018

VEFATLAR 20 03 2018

VEFATLAR 20 03 2018

 

Öğrencik Mahallesinden Kamil Esen’in kızı, Ömer Akyol’un eşi, Celal, Cemil ve Kadir Esen’in kardeşleri AYŞE AKYOL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Öğrencik Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Ulubey İlçesi Akoluk Mahallesi Gökçeağıl Mevkiinden, Mehmetalioğulları’ndan Merhum Hacı Selim Aksu’nun oğlu, Aydın, Hacer, Taliye, Saniye, Dursun, Birol ve Saynur’un babaları MUSTAFA AKSU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Akoluk Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Kökenli Mahallesinden Salihoğulları’ndan Merhum Salih Öztürk’ün eşi, Sadullah, Emrullah, Hayri, Ali, Naci, Nami, Nadir Öztürk ve Saliha Başaran’ın anneleri MÜKERREM ÖZTÜRK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kökenli Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Yeşiltepe Mahallesinden Merhum Akif ve Emine Keçiköy’ün oğlu, Nuran ve Merhum Recep Keçiköy’ün kardeşleri, Mert Türkoğlu’nun dayısı TEMEL KEÇİKÖY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yeşiltepe Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.