Tören: Berat Kandili Mübarek olsun

Tören: Berat Kandili Mübarek olsun

Tören: Berat Kandili Mübarek olsun "Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır.

Tören: Berat Kandili Mübarek olsun

24056

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören,

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Ülke olarak zor günlerden geçildiğini ve her zorluğun üstesinden hep birlikte geleceklerini ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. 

Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissettiğimiz bütün kandiller gibi Berat kandili de bizlerde bu duyguları oluşturmaktadır. 

Ramazana bir an önce erişmeyi umut ederek rahmet ve bereket rüzgarlarının gönüllere dolduğu bu müstesna gecede yapacağımız duaların, sevgi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini, kalplerimizden kini ve nefreti silmesini temenni ediyorum. 

Bugünlerde millet olarak Koronavirüs salgınına karşı topyekün bir mücadele veriyoruz. 

Her zorluğun üstesinden birlik ve beraberlik ruhuyla gelmesini bilen büyük bir millet olarak inanıyoruz ki, asla ihmal etmeyeceğimiz tedbirlerden sonra Allah’ın yardımıyla bizler de bugün milletçe yaşadığımız hüzünlü ve sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle insanlığın mağfiret vesilesi, Ramazan ayının müjdecisi, taksim ve takdir gecesi olan Berat Kandilimizin, aziz milletimiz ve İslam âlemi için birlik ve dirliğe, sağlık ve afiyete, şehrimiz için bolluk, bereket ve kardeşliğe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.