KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “BAYRAMLAR HUZUR VE COŞKU KAYNAĞIDIR”

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “BAYRAMLAR HUZUR VE COŞKU KAYNAĞIDIR”

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “BAYRAMLAR HUZUR VE COŞKU KAYNAĞIDIR” aşkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi: Bayramlar, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın anlam ve değerinin kuvvetlendiği, kırgınlıkların gi

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

“BAYRAMLAR HUZUR VE COŞKU KAYNAĞIDIR”

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Necip milletimizin her ferdi bu mübarek günlerde paylaşma ve dayanışmada cömertliğini bir kez daha sergileyecek“ dedi.

Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

Bayramlar,  birlik ve beraberlik içinde yaşamanın anlam ve değerinin kuvvetlendiği, kırgınlıkların giderilip barış ve hoşgörü gibi değerlerin ön plana taşındığı, büyük küçük herkesin ortak paydada buluştuğu özel günlerdir.

Yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar ayrıca huzur ve coşku kaynağıdır.

Necip milletimizin her ferdi bu mübarek günlerde paylaşma ve dayanışmada cömertliğini bir kez daha sergileyecek, önce çevresi ardından ise yaşadığı coğrafyadan başlayarak ihtiyacı olan her kişiye her haneye dokunmaya, onlarla hasbihal etmeye devam edecek; yokluk ve yoksulluk sebebiyle hiçbir hanede bayram sevincine gölge düşmesine, hiçbir çocuğun bayramı buruk geçirmesine izin vermeyecektir.

İnanıyorum ki bu bayramda da aynı ruhu göstererek, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nı başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyerek en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi içtenlikle diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

24138

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.