Tören: Öğretmenlerimizin, öğretmenler günü Kutlu olsun

Tören: Öğretmenlerimizin, öğretmenler günü Kutlu olsun

Tören: Öğretmenlerimizin, öğretmenler günü Kutlu olsun

24246

Tören: Öğretmenlerimizin, 

öğretmenler günü Kutlu olsun

 

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemiz olan, gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimize  en kalbi saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

 
Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakarlık timsali olan öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetiyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler.
 
Başta görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.
 
Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum.
 
Yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.
 
Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, İlimizde ve Ülkemizde  görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın #24KasımÖğretmenlerGünü'nü tebrik ediyorum.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.