Tören:Yeni Yılınızı Tebrik Ediyorum

Tören:Yeni Yılınızı Tebrik Ediyorum

Tören:Yeni Yılınızı Tebrik Ediyorum

Tören'den, Yeni Yıl Tebriği

24304

"BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA ILE AŞAMAYACAĞIMIZ ZORLUK YOKTUR" 

Altınordu belediye Başkanı Aşkın Tören yayınladığı yeni yıl mesajında "Geride bıraktığımız 2020 yılında Pandemi süreci ile hepimizin hayatı değişti. Birlik beraberlik ve dayanışma ile aşamayacağımız zorluk yoktur" dedi. 

Başkan Tören yayınladığı yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

"Bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak 2021 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, tüm hemşerilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, yeni miladi yılın Ordu’muz, Altınordu’muz ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. 

Geride bıraktığımız 2020 yılında Pandemi süreci ile hepimizin hayatı değişti, tüm dünya gibi biz de salgın hastalığın zorlu süreçlerini yaşadık. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek birbirimize destek olduğumuz 2020 yılından önemli dersler çıkararak 2021 yılına giriyoruz. Ve yeni yıldan ilk beklentimiz ise şüphesiz sağlıkla dolu, huzurlu bir yıl olması. İnanıyorum ki yeniden yan yana geleceğiz, kucaklaşacağız, az kaldı. Ama süreç henüz devam ediyor. 2020 yılının tüm ağırlığını beraberce paylaştık. Bu birlik ve beraberlik ortamı ve dayanışmamız devam ettiği sürece başta pandemi olmak üzere tüm olumsuzlukları aşacağımıza yürekten inanıyorum. 

Geride bıraktığımız yıl içerisinde ise, Altınordu’muzun sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, bir dünya kenti olması için kimseyi ayırt etmeden, gönülden gönüle bağ kurarak önemli çalışmalar yaptık. İnsan odaklı, şeffaf, sürdürülebilir, katılımcı yöntemlerle kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamayı ilke edindik. Modern, gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir Altınordu’yu yarınlara taşımak kararlılığı ve bilinciyle halkımızın güvenine layık olmaya gayret ediyoruz. 2020 yılı siz değerli hemşerilerimin desteğiyle ortaya koyduğumuz projelerimizin temellerinin atıldığı bir yıl olurken, 2021 yılını da en iyi şekilde planladık. Altınordu’muz, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil vizyon projelerin gerçekleştirildiği modern ve marka kent olmaya devam edecektir. Yeter ki bu birlik beraberlik ve dayanışma ortamı bozulmasın. 

Bu vesile ile bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barışın sevginin dayanışmanın hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor; tüm Ordu’lu Altınordu’lu hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.