RAMAZAN AYINDA PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ VE SEVİNCİNİ YAŞAYACAĞIZ

RAMAZAN AYINDA PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ VE SEVİNCİNİ YAŞAYACAĞIZ

Ramazan ayı, salgın hastalıkla yorulan ruhlarımıza ve gönüllerimize şifa olsun. Sabır dikkat ve özenle uyacağımız tedbirlerin sonunda Rabbimizin de yardımıyla bu zorlu süreçten çıkışımıza vesile olsun.

RAMAZAN AYINDA PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ VE SEVİNCİNİ YAŞAYACAĞIZ

24366
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Ramazan ayı salgınla yorulan ruhlarımıza ve gönüllerimize şifa olsun diyen Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Özlemle beklediğimiz rahmet bereket ve mağfiret iklimi on bir ayın sultanı Ramazan-ı şerife kavuşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
 
Ramazan ayı, salgın hastalıkla yorulan ruhlarımıza ve gönüllerimize şifa olsun.  Sabır dikkat ve özenle uyacağımız tedbirlerin sonunda Rabbimizin de yardımıyla bu zorlu süreçten çıkışımıza vesile olsun.
 
Bu Ramazan da Pandemi nedeniyle iftar sofralarında bir araya gelemeyecek olmanın burukluğunu yine hüzünleri dindiren ve sevinçleri çoğaltan paylaşmanın ve dayanışmanın bereketiyle hep birlikte mutluluğa dönüştüreceğiz inşallah.
 
Mübarek Ramazan ayının şehrimiz ve ülkemiz için bolluk ve berekete, Ordu'lu, Altınordu'lu değerli hemşehrilerimiz, aziz milletimiz ve İslam alemi için birlik ve kardeşliğe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
 
Sağlık esenlik içerisinde hep birlikte bayrama kavuşmak duası ile…
 
 Hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.