Güler:23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun dedi

Güler:23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun dedi

Ordu Büyükşehir belediye başkanı doktor Mehmet hilmi güler ; 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun dedi

Güler: 23 Nisan ulusal egemenlik ve

Çocuk bayramı kutlu olsun

Ordu Büyükşehir belediye başkanı doktor Mehmet Hilmi Güler ; 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun dedi

24367

BAŞKAN GÜLER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

TBMM'nin dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelesinin ardından milli egemenlik ruhu ile doğduğunu belirten Başkan Güler, “Bir asır önce Türk milletinin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme yolunda verilen istikbal mücadelesinin en güçlü ilham kaynağı olmuştur. Bugün geldiğimiz noktada; dünyada ve coğrafi bölgesinde jeostratejik gücünü her geçen gün pekiştiren, arttıran ve hissettiren güçlü bir Türkiye vardır. Bu başarı her şeyden önce aziz milletimizin ve onun değişim iradesini hayata geçiren, tarihi reformlara, cesur kararlara imza atan yüce meclisimizindir. Bugün aynı milli duygular etrafında milletçe, 101. açılış yıl dönümünü kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisimizle, daha da güçlenen Cumhuriyetimizle, geleceğe güvenle bakıyoruz" dedi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasıyla 23 Nisan Milli Egemenlik bayramını, aynı zamanda dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak kutlandığını belirten Başkan Güler, “İstikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz." diye konuştu. 

Başkan Güler, mesajında şunları belirtti:

“Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebiyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda buruk bir şekilde kutlayacağız. 

Büyükşehir Belediyesi olarak bu zorlu süreçte çocuklarımız için yapacağımız kutlamalarımızı sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlayarak 23 Nisan coşkusunu evlere taşıyacağız. 

İnşallah temennimiz odur ki bundan sonraki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı ruhuna uygun bir şekilde çocuklarımızla iç içe coşku içerisinde kutlarız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi, bu mecliste görev almış bütün siyasetçilerimizi şükranla anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, saygıyla selamlıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.