Tören:Berat Kandili Mesajı

Tören:Berat Kandili Mesajı

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Yaptığı açıklamada Berat kandilini kutladı...

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Yaptığı açıklamada Berat kandilini kutladı...

24541

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Berat Kandili’nin Türk milleti, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan’ın mübarek iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, Rabbimizin bir lütfuna daha erişecek, Berat Kandili'ni idrak edeceğiz. 

Bu gece bizlere; Rabbimize, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlatır. Ayrıca bu mübarek gece, Allah’ın lütuf ve mağfiretiyle biz kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açan bir takdir ve taksim gecesidir. 

İnsanlığa ışık ve umut olan üstün ahlaki erdemler bütünü medeniyet değerlerimizi gönüllerimizde derinden hissettiğimiz bu kutlu geceler, bizlere hızlı bir şekilde geçmekte olan hayatta durup düşünme, özümüze dönme ve yeniden bir muhasebe yaparak gönül dünyamızı tazeleme fırsatı sunar.

 Rahmet ve bereket rüzgarlarının gönüllere dolduğu bu müstesna gecede yapacağımız duaların, kalplerimizden kin ve nefreti silmesini temenni ediyorum.

Cenab-ı Hakk'ın sonsuz rahmeti, lütfu ve keremi ile bütün kâinatı kuşattığı, duaları geri çevirmediği bu mübarek gecenin aramızdaki birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmesini diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle insanlığın mağfiret vesilesi, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandilimizin, Ordu'muz Altınordu'muz, hemşehrilerimiz aziz milletimiz ve İslam âlemi için birlik ve dirliğe, sağlık ve esenliğe, bolluk bereket ve kardeşliğe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.