BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Güçlü bir aile yapısının temel yapı taşını oluşturan babalarımız, hayatımızın her anında hiçbir karşılık beklemeden evlatlarının huzuru ve güveni için çaba sarf etmekte, tecrübeleriyle yol göstermekte, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yet

24621
 

BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

Mesajında, babaların ailenin temel yapı taşı olduğuna ve aile bireylerinin mutluluğu için çalıştığına dikkat çeken Başkan Güler, “Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak gören, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatlarının her anında emeği bulunan tüm babaların Babalar Gününü kutluyorum” dedi.

 

Babaların ailesi ve çocukları için kendi hayatından fedakârlık yapan kişiler olduğuna da vurgu yapan Başkan Güler, mesajında şu ifadeler yerdi:

 

“Güçlü bir aile yapısının temel yapı taşını oluşturan babalarımız, hayatımızın her anında hiçbir karşılık beklemeden evlatlarının huzuru ve güveni için çaba sarf etmekte, tecrübeleriyle yol göstermekte, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirebilmek için çalışmaktadırlar.

 

Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile evlatlarının geleceğe uzanan yolculuğunda rehberlik eden öğreticilerdir.

 

Hayatın tüm yükünü fedakârca omuzlanan, hayatımıza güç ve anlam katan, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.

 

Bizleri yetiştirip büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız, koruyan ve kollayan olarak annelerimizle birlikte yaşantımıza yön vermede bize hep örnek olmuştur. Onların özverileri, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışık olmuştur.

 

Bu vesileyle aile ve toplum hayatının omurgasını oluşturan başta değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.