19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun Bu duygu ve düşüncelerle gerek milleti gerekse devleti temsil eden Ordulu muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun

24694

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Mesajında, muhtarlık müessesinin yerel demokrasinin en eski örneği olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, muhtarları en yakın mesai arkadaşı olarak gördüklerini belirtti. 

 

‘Ordu’muzun 19 ilçesinde 772 mahallesinde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamız, uç beyleri olarak gördüğümüz değerli muhtarlarımızdır’ diyenBaşkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

 

“Demokrasi kültürümüzün ilk basamağını teşkil eden muhtarlarımız, devletimizin tüm kurumları ile mahalle sakinleri arasında önemli bir köprü görevi görmektedir.

Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. 

19 ilçemizde 772 mahallemizde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamız, uç beyleri olarak gördüğümüz değerli muhtarlarımızdır.

Şehrimizi birlikte yönettiğimiz muhtarlarımıza belediye olarak her konuda yardımcı olmanın gayreti içerisindeyiz.

Göreve geldiğimiz günden itibaren Ordu’da bir değişim ve dönüşümü hep birlikte yaşıyoruz. Bu değişim ve dönüşümde muhtarlarımızın katkısı ise asla inkâr edilemez. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımızla ilgili hassasiyeti, idareciler olarak hepimize örnek teşkil etmektedir.

En yakın mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek şehrimize katkı sağlamak için istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz.

Çalışma ve hizmetlerimizde en önemli paydaşlarımız olan tüm muhtarlarımıza, belediyemizin kapılarının daima açık olduğunu belirtmek istiyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle gerek milleti gerekse devleti temsil eden Ordulu muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 

Millete hizmet için bu önemli görevi yürütürken hayatını kaybeden bütün muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.