BAŞKAN AŞKIN TÖREN'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN AŞKIN TÖREN'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

"Üç aylar olarak bilinen kutlu zaman dilimi, manevi coşkuyu daha yoğun yaşayacağımız, iyilik ve güzelliklere daha fazla yönelerek paylaşma ve dayanışma ruhumuzu güçlendireceğimiz rahmet ve bereket mevsimidir. Kandiller, sevgiyi güzelliği, doğruyu, hakkı

BAŞKAN AŞKIN TÖREN'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI 
24766
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir mesaj yayınlayarak İslam aleminin Regaib Kandili’ni kutladı.
 
Üç ayların ve Regaib Kandili’nin birlik beraberlik, sevgi barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi; 
 
"Üç aylar olarak bilinen kutlu zaman dilimi, manevi coşkuyu daha yoğun yaşayacağımız, iyilik ve güzelliklere daha fazla yönelerek paylaşma ve dayanışma ruhumuzu güçlendireceğimiz rahmet ve bereket mevsimidir. 
Kandiller, sevgiyi güzelliği, doğruyu, hakkı ve hakikati hatırlatan birer elçi gibidirler. Bu mübarek gün ve geceler bizleri birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını artıran, gönül dünyamızın aydınlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimleridir. 
 
Bu gece kalbimizi her türlü kin, nefret ve intikam duygularından arındıralım ki gönlümüz huzura ersin. Yüreklerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatalım ki kalplerimiz feraha kavuşsun.  
 
Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan bereket ikliminin, şehrimizden başlayarak ülkemizi ve dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, sevgi hoşgörü kardeşlik, barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. 
 
Başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Regaip gecesi mübarek olsun. Bu gece vesilesi ile kanları ve canları ile bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla yad ediyorum. 
 
Çok değerli Ordulu, Altınordu’lu hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin mübarek Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.