Doğalgaz taksitle ödenebilecek

Doğalgaz taksitle ödenebilecek

İGDAŞ'ın aldığı yeni bir karar doğrultusunda, İGDAŞ aboneleri artık doğalgaz faturalarını da taksitle ödeyebilecek.

İGDAŞ'ın aldığı yeni bir karar doğrultusunda, İGDAŞ aboneleri artık doğalgaz faturalarını da taksitle ödeyebilecek.

Kış aylarına girilmesiyle birlikte doğalgaz tüketiminin arttığına değinen Genel Müdür Bilal Aslan, doğalgaz faturalarında abonelere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattıklarını belirterek, "Kış aylarında tüketimlerin artmasıyla birlikte, faturalar da doğal olarak yükseliyor. Biz İGDAŞ olarak bu noktada abonelerimize nasıl bir kolaylık sağlayabiliriz diye düşündük. Bankalarla görüşmeler yaparak fatura ödemelerinde kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama geliştirdik. Bu uygulamayla İGDAŞ aboneleri isterlerse faturalarını kredi kartlarını kullanarak taksitle ödeyebilecekler" dedi.

Küresel kriz ve doğalgaz fiyatındaki değişikliklerden sonra vatandaşın yaşam şartlarını kolaylaştırmak amacıyla İGDAŞ'ın sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini söyleyen Bilal Aslan böylece borcundan dolayı gaz kesmelerin son bulacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan küresel krizin günlük yaşamdaki etkilerini biliyoruz. Biz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket ediyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple borcundan dolayı gaz kesmelere artık son vermek istiyoruz. Faturasını ödemede zorlanan abonelerimiz taksit imkanından da yararlanabilecekler. 1 Ocak 2009 itibariyle bu uygulamayı hayata geçirdik. Amacımız kış aylarında kimseyi gazsız bırakmamak. Uygulamanın abonelerimize büyük kolaylık getireceğini düşünüyoruz".

Bu sistem ile İGDAŞ aboneleri doğalgaz faturalarını World, Axess, Bonus ve Advantage kredi kartları ile 6 taksite kadar, diğer kredi kartlarıyla ise taksitsiz tek seferde ödeyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.