Zıpırtık İbrahim Paşa soruyor...

Zıpırtık İbrahim Paşa soruyor...

AKP adayı Ayşe Bahar Çebi ekranda çok yorgun bir yüz ifadesi ve sönük bir sesle konuşuyor .Sanki zor bela gülüyor gibi...Büyük destekçisi Kanal 52 TV de bunu farketmiş olmalı ki..artık haberlerde Ayşe Bahar Çebi'nin sesini kapatıp spikeri konuşturuyor

ZIPIRTIK İBRAHİM PAŞA SORUYOR..

 OrduKent'in Notu: Sitemizde Müstear isimle yazan Yazarlarımız  ORDUKENT GAZETESİ  Yazarıdır. Lütfen site yönetimi olarak algılanmasın. OrduKent Sitemiz Ordu'nun Ortak refleksi olan, yasaların dışına çıkmayan yazıların ve yorumların yayınlandığı sitedir.

Ordukentgazetesi yazarlarına müdahele etmez ve onları yönlendirmez. Yazarlarımız görüşlerinde ve yazılarında site yönetimine değil, etik değerler ve yasalara karşı sorumludur...


 Ordu şehrinde seçim çalışmaları son hızla devam ediyor..Ama hep belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri gündemde..Aslında Ordu ilinin tamamını ilgilendiren konu il genel meclisindeki üyelerin seçimleri..Çünkü Ordu ilinin yatırım programını,Özellikle kırsal yatırım programını Ordu il genel meclisi tayin edecek....Neden kimse..bu konu ile ilgilenmiyor acaba.........????

Belediye Başkanımız Seyit Torun'un yüz hatlarıyla,İstanbul belediye başkanı Kadir Topbaş'ın Yüz hatları sanki uyuşuyor gibi.İkisi de allah vergisi bir yüz hattına sahip,ikisi de hep gülümsüyor gibi..Yani Seyit Torun yaşlanınca Sn. Topbaş'a benzeyebilir...Acaba O zaman geldiğinde Seyit Torun İstanbul belediye başkanı olabilir mi acaba..????

AKP adayı Ayşe Bahar Çebi ekranda çok yorgun bir yüz ifadesi ve sönük bir sesle konuşuyor .Sanki zor bela gülüyor gibi...Büyük destekçisi Kanal 52 TV de bunu farketmiş olmalı ki..artık haberlerde Ayşe Bahar Çebi'nin sesini kapatıp spikeri konuşturuyor..Ayşe Bahar Çebi , Seyit Torun'un çalışmaları sırasındaki açık halk desteğini gördüğü için....Psikolojisi bozulup hasta mı oldu acaba....?????

Ordu belediye başkanı Seyit Torun'un Organize sanayi bölgesinde yaptığı seçim ziyaretinde, bir işadamının adamları işadamının özel ve lüks jeepini Seyit Torun'un üzerine sürmesi üzerine ,Seyit Torun'un yanında gezen bazı kişilerin bu olaydan sonra silahlı gezdikleri ve aynı jeep üzerlerine geldiğini gördüklerinde ateş edecekleri iddiası doğrumu acaba???????????

Belediye başkanımız Seyit Torun yaptığı seçim gezilerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.O kadar ki bazı vatandaşlarımız slogan bile atıyor..Hatta devlet memurları bile açıkça desteklerini veriyor..Bu tavrın Türkiyedeki Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi Fitilinin Ordu ilinden ateşleneceğinin işareti olabilirmi acaba..???

CHP adayı Kenan Çebi ,Sanki Kemal Kılıçdaroğlu taktiğini uyguluyor gibi.Soruyor ''Ordu Belediyesinin borcu ne kadar?eğer Başkan açıklamazsa ben açıklayacağım.''
Sn.Çebi belki farkında değil. Ama..Ordu belediyesinin 5 yıllık borç tutarı İstanbul Ya da Ankara belediyesine bağlı Şirket zararlarının çok altında ..Hem borç olsa ne olur..? Borçlanan belediye iş yapıyor demektir..Acaba kenan Çebi ,aynı soyadını taşıdığı Ayşe Bahar Çebi'nin soramadıklarını soruyor olabilirmi acaba?????????

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.