Seçim Kazanı:Seyit Torun ve "Gürcüler”…

Seçim Kazanı:Seyit Torun ve "Gürcüler”…

29 Mart seçimlerine kadar daha köprülerin altından çok su akacağa benzer. Bizde akan suyun üstündeki ve altındaki çeri çöpü sizlere aktaracağız...

29 Mart seçimlerine kadar daha köprülerin altından çok su akacağa benzer. Bizde akan suyun üstündeki ve altındaki çeri çöpü sizlere aktaracağız. Bu arada sürçü lisanımız olursa affola. Ne de olsa politika sahnesindeyiz...

10 Mart Salı

Seyit Torun ve "Gürcüler”…
Seçimlere çeyrek kala kulislerde de farklı ve renkli söylemler dolaşmaya başladı.
Geçtiğimiz seçimlerde şimdiki başkan Seyit Torun"a en büyük destek “gürcüler” den gelmişti.
Hatta bu desteğin birazda müsebbibi AK Parti Milletvekili Enver Yılmaz idi. Hala hafızalarımızdan silinmiyor Enver Yılmaz"a isnat edilen söz: “2,5 gürcü”…
Geçen seçim o “2,5 Gürcü” belediye seçimlerinde full Seyit Torun"a oy vermişti, iddialara göre...
Bugünlerde siyaset dedikodu kazanında, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un “ 2,5 Gürcü" demese bile, 1 tane Gürcüyü bile listesine almadığı söyleniliyor.
Biz dedikoduların yalancısıyız. Seyit Torun için bu etnik kökendeki arkadaşlarımızın “besle kargayı oysun gözünü” diye bir söylemleri kamuoyunda dolaşmaya başladı bile.

   Tencere dibin kara Pervin Hanım  Hayrola....

Demokratik Sol Partinin Ordu Merkez İlçe Başkanı Pervin Özcan, Seyit Başkan'dan sonra en parlak medyatik başkan olmaya aday gözüküyor.

  Pervin Hanım geçtiğimiz günlerde "Organize Sanayii'de iş yerleri boşalmış herpsi, dert küpü olmuş günde bir ekmek parası bile kazanamayan esnaf vergisini nasıl ödeyecek, alınterinin karşılığını alamadığı için piyasa zor dusuma düşmüş, yeterli sıcak para girmemiştir. Ordu halkı bu hükümete gerekli dersi 29 Mart'ta verecektir" diye söylenirken, Ordu'nun en büyük problemlerinden birinin de işsizlik olduğunu vurgulamış.

Ak Parti'nin Orduluları düşünmediğini söyleyen Pervin Özcan Hanımefendi, DSP'li Seyit Torun'un sanki Ordu'da adam ve ajans kıtlığı varmış gibi başka kentten ithal adam ve ajans getirmesini hangi gerekçelere sığdırıyor acaba.

 Pervin Hanım'a sormak lazım dedikodulara göre 450 milyar liraya tutulan ajansa verilen bu para Ordululara verilse de para Ordu'da kalsa kötü mü olurdu... Hem paramız da Ordu ekonomisi içinde kalırdı.  

Kısacası TENCERE DİBİN KARA, BENİM Kİ SENDEN KARA...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum