Seçim Kazanı:Millet kör, herkes sersem değil

Seçim Kazanı:Millet kör, herkes sersem değil

Belediye Başkanı Torun BTV ve ORT'de teleferik projesini anlattı. Gösterilen resimdeki telin bir ucu Boztepe'ye bağlı, peki öbür ucu nereye bağlanacak?... Bağlanınca görüntü yine böyle mi olacak?...

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, BTV ve ORT Televizyonların da canlı olarak yayınlanan “Değişen ve Gelişen Ordu” programının konuğu oldu.

 

Önümüzdeki 5 yıllık plan ve projelerini açıklayan Torun, yıllardır Orduluların oyalandığı ancak bir türlü yapılamayan teleferik projesini de açıkladı. Gelinen noktayı anlatan Torun, 10 ile 12 ay arasında bitirilerek faaliyete geçeceğini söyledi.

 

Boztepe teleferik projesinin ihalesinin 13 Nisan 2009 yılında yapılacağını söyleyen Torun yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Boztepe teleferik projesinin teknoloji hazırlıkları tamamlandı. 500 rakımlı Boztepe bir tarafında Ordu manzarası, bir tarafında uçsuz bucaksız Karadeniz, bir tarafında da yemyeşil tepelere hakim, ziyaret edenleri büyüleyen bir yerimiz. Her yıl yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlıyor. Özellikle yaz aylarında insanlar manzara için bu tepeye çıkıyor. Ordu'nun yereldeki sorunlarından bir tanesi de Boztepe Teleferik Projesi. Boztepe Teleferik Projemizin ihalesini 13 Nisan 2009'da yapıyoruz. Samsun'daki teleferiğin 10 katı büyüklüğünde olan bu projede, toplam 2 bin 350 metrelik hat üzerinde, 26 gondol çalışacak. Saatte 900 kişi Boztepe'ye 6 ila 9 dakika arasında çıkabilecek.”

 

 

    Proje diye önümüze koyulan yukarıdaki resmi görünce Seyit Torun'un bu resmi birine çizdirterek proje diye de bize aktarması çok abes.

   Resimde gördüğümüz kadarıyla göğe çengel atılarak havai hatlar monte edilmiş ve böylelikle de Ordu silüeti çok güzel gözükür olmuş.

  Resme dikkatli bakarsanız “sözde direklerin” nereye dikilmiş olduğunu anlarsınız.

  Bu resim Türk halkının “balık hafızalı” olduğunu ispat etmek istercesine yapılmış bir resim.

   Bu sefer, bu resme kanmayıp, açıklama yapmasını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum