Yasaklı youtube’a giriş bulundu

Yasaklı youtube’a giriş bulundu

www.vtunnel.com’a giren kullanıcı, ekrandaki adres kutucuğuna www.youtube. com yazarak siteye ulaşabiliyor. Öte yandan önde gelen bilişim ve internet dernekleri de ortak bir açıklama yayınlayarak, internet yasaklarının Türkiye’ye zarar verdiğini savundu.

Yasaklı youtube"a giriş bulundu

İnternet kullancılarının savcılık kararlarıyla muhtelif kereler kapatılan ve son olarak da 10 gündür erişim yasağı bulunan video paylaşım sitesi...
....................

İnternet kullancılarının savcılık kararlarıyla muhtelif kereler kapatılan ve son olarak da 10 gündür erişim yasağı bulunan video paylaşım sitesi YouTube"a "vtunnel. com" adlı bir site üzerinden girdiği öğrenildi.

www.vtunnel.com"a giren kullanıcı, ekrandaki adres kutucuğuna www.youtube. com yazarak siteye ulaşabiliyor. Öte yandan önde gelen bilişim ve internet dernekleri de ortak bir açıklama yayınlayarak, internet yasaklarının Türkiye"ye zarar verdiğini savundu.

Bildiride, "5651 sayılı yasaya dayanarak YouTube, Wordpress, Geocities gibi birçok siteye erişimin sık sık engellendiği"" ve Telekomunikasyon Kurumu"nun yurtdışındaki web sitelerine erişimi "sorgusuz sualsiz kapatma yetkisi"" olduğu ileri sürüldü.

Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum