Okuyucu Mektubu

Okuyucu Mektubu

Orduspor için fındık toplama kampanyası...

Okuyucumuz Erdem Gönül, Orduspor'a maddi destek sağlamak için fındık toplama kampanyası yapılırsa, bu zamana kadar ki kampanyalardan daha çok gelir elde edileceğini düşüncesini bizimle paylaştı.


Sizlerle zaman zaman paylaştığımız okuyucu mektuplarından bir tanesi olan Erdem Gönül'ün Orduspor'a destek amacıyla "Orduspor için fındık toplama kampanyası" yapılsın yazısını sizinle paylaşıyoruz...

"Orduspora kampanya başlatalım Odu da herkes Orduspor'a fındık getirsin teneke çuval kilo farketmez birileri öncü olsun kulüp depo açsın herkes kararınca destek olsun.


"Kent ailesi bu projemi haber olarak yansıtırsa sevinirim. Gece düzenlemeyle eşya piyongosu satmayla para birikmiyo bu fındık projesi eğer destek olurlarsa inanıyorumki maddi yönden bayağı Orduspor'a destek olabiliriz.

Para olarak bazı ordulu hemşerilerim destek olamıyor ama elimizde altın gibi fındık var. Herkesin gönlünce kilo, teneke, çuval işi fındık getirsin.
Bu projeye kent ailesinin duyurmasını isterim.

En azından Orduspor yönetimiyle bu konuyu paylaşmanızı isterim, inanıyorumki tüm hemşerilerim bu projeye destek olacak. "


Erdem Gönül
E-Posta: [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.