Aşiyan'da gözleme bir başka...

Aşiyan'da gözleme bir başka...

Yaz mevsiminin çat kapı gelmesiyle birlikte iş yoğunluğundan fırsat bulanlar, soluğu mümkünse il merkezi dışında deniz kenarında olan yerlerde alıyorlar...

  Yaz mevsiminin çat kapı gelmesiyle birlikte iş yoğunluğundan fırsat bulanlar, soluğu mümkünse il merkezi dışında deniz kenarında olan yerlerde alıyorlar.

 

  İşte, yazın sizi en yakın mesafede, şehirden uzaklaştırıp denizle buluşturan, kışın yine deniz manzarası eşlğinde lapa lapa yağan karı izlerken sıcak çaylarınızı huzurla yudumladığınız nadir yerlerden biri, Perşembe sahilinde yer alan Aşiyan Cafe.

   Geçenlerde uğrama imkanı bulduğumuz Aşiyan Cafe işletmesi yaz sıcağında şehirden bunalanları, sahil yolunda seyahat edenleri ağırlamaya başlamış bile. 

 

   Doğanın içerisinde doğayı kirletmeden, betonlaştırmadan da güzel şeyler yapılabilineceğini gösteren yerlerin en başında gelen Aşiyan Cafe, yiyende kesinlikle alışkanlık yapan tostunun yanın sıra en az onun kadar lezzetli ve yanıbaşınızda gözlerinizin önünde açılan ve pişirilen doyurucu gözlemesiyle de yine farkını fark ettiriyor. 

 

  Ocaktan alınıp, dumanı üstünde size sunulan ve ellerinizi yaka yaka tuttuğunuz ve sizi cezbeden kokusu nedeniyle biran önce yemek istediğiniz gözleme en azından yolu yakından geçenlerin bir kez olsun tatmak isteyeceği bir lezzet.

 

   Gerek perşembe sahil yolunu kullanan gerek üst kısımda kalan Karadeniz sahil yolunun kullananların gerekse Ordu ve civarında yakın mesafede deniz kıyısında huzur verici bir yer arayanların, Perşembe sahil şeridinde bulunan Aşiyan Cafe'ye uğramadan geçmemelerini tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.