Eğitimciye Başhekimden Öncelik

Eğitimciye Başhekimden Öncelik

KETEM Kanser Araştırma Merkezi ile işbirliği içinde Tüm üyelerine Kanser tarama yaptırıyor. Eğitim Bir Sen üyelerine yapılan protokol ile öncelik verilerek taramadan geçirilecek

Eğitimciye Başhekimden Öncelik

EĞİTİM BİR SEN ÜYELERİNİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİYOR..

Ordu Eğitimciler Birliği Sendikası Şubesi tarafından tüm üyelerine önemli bir hizmet.
Ordu Boztepe Devlet Hastanesi ile yapılan protokol gereği Ordu Boztepe Devlet Hastanesi Bünyesinde KETEM Kanser Araştırma Merkezi ile işbirliği içinde Tüm üyelerine Kanser tarama yaptırıyor. Eğitim Bir Sen üyelerine yapılan protokol ile öncelik verilerek taramadan geçirilecek.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Boztepe Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Enginyurt eğitim camiasına böyle bir hizmetten dolayı mutlu olduklarına belirterek.
“Amacımız erken teşhisle Kanser Hastalığının tedavi edilebileceğini ifade etmek ve bilgilendirme yapmaktır.Bizler burada kolon Kanseri Rahim ağzı ve meme kanseri taraması yapıyoruz.Bunun dışında daha önceden bilebileceğimiz diğer hastalıkları da tespit etmeye çalışacağız “dedi.
Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Tamer Tomakinoğlu ise “Boztepe Kanser Tarama Merkezi Ordu"da bir ilk Başhekimliğimizin bu çalışmasında üyelerimizin bilgilendirilmesi teklifinde bulundular üyelerimizin kanser taraması ve diğer tahlil ve tetkiklerinin yapılması teklifinde bulundular bizlerde yönetim kurulu olarak uygun bulduk ve bu çalışmayı başlattık.Üyelerimize hızlı bir şekilde tedavi ve tarama yapacaklarını ifade ettiler.bizlerde üyelerimize bu hizmetten yararlanmalarını sağlayacağız “dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum