KABATAŞ’LI ÖĞRETMENLER HAYAT KURTARDI

KABATAŞ’LI ÖĞRETMENLER HAYAT KURTARDI

Öğretmenler Günü nedeniyle Kabataş Öğretmenevinde düzenlenen “Kan Bağış Kampanyasına” ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı öğretmen ve personeller katıldı. 23 Kasım günü düzenlenen kampanya saat 13:00’da başlamış ve 17:00’a kadar devam etmiştir. Yaklaşık

KABATAŞ"LI ÖĞRETMENLER HAYAT KURTARDI

“BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Ülkemizde “Güvenli Kan Temini Projesi” ile halkımızın kan bulma noktasında yaşadığı sıkıntılara son vermeyi ve ülkemizin kan ihtiyacını yalnızca gönüllü kan bağışçılarından karşılamayı amaçlayan Türk Kızılay"ı tüm ülke genelinde bu amaçla çalışmalarına devam etmektedir.

Öğretmenler Günü nedeniyle Kabataş Öğretmenevinde düzenlenen “Kan Bağış Kampanyasına” ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü"ne bağlı öğretmen ve personeller katıldı. 23 Kasım günü düzenlenen kampanya saat 13:00"da başlamış ve 17:00"a kadar devam etmiştir. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı kampanyaya ilgiden oldukça memnun kalındı.

Kampanya bitiminde Türk Kızılayı Kabataş Şube Başkanı Veysel ÖZYURT, söylesi bir sosyal sorumluluk projesinde gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tüm Kabataş Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel ÇETİN"e teşekkür belgesi takdim ederek, hastalar adına duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.