ODÜ TIP Ürolojiye Ali Ayyıldız atandı

ODÜ TIP Ürolojiye Ali Ayyıldız atandı

2006’ da Doçent unvanı almasının ardından 2008’de Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Klinik Şefliğinde görev yapan Ali Ayyıldız, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı kadrosuna atanarak burada görev yapmaya başladı.

AYYILDIZ ODÜ TIP'A ATANDI

Ordu Ünyeli olan Doç. Dr. Ali Ayyıldız, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalına atandı.


Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Ayyıldız 1962 yılında Ünye"de doğdu. İlk, Orta ve lise öğrenimini Ünye"de tamamladı. 1979"da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi"ni kazanarak buradan 1985"de mezun oldu. Bursa" daki ilk görevinin ardından 1.5 yıl süreyle Ankara Dışkapı SSK Hastanesi"nde Anestezi ve Reanimasyon asistanı idi

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Üroloji alanında uzmanlığını tamamlayan Ayyıldız, 1992 yılında Üroloji Uzmanı oldu. Sırasıyla İstanbul, Burdur, Ünye, Ankara, Fatsa" da çalışan Ali Ayyıldız, 2002" de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde Başasistan olarak çalışmaya başladı.

2006" da Doçent unvanı almasının ardından 2008"de Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Klinik Şefliğinde görev yapan Ali Ayyıldız, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı kadrosuna atanarak burada görev yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.