Eskipazar da yapılan Atletizm Pisti ve Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası inşaatı devam ediyor.

Eskipazar da yapılan Atletizm Pisti ve Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası inşaatı devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 dönüm spor alanı olarak tahsis edilen proje alanını yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç inşaatta gelinen son durumu inceledi. Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken tesis

ALTINORDU ESKİPAZAR DA SPOR TESİSİNE KAVUŞUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından yapılan açıklamada: Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesine yapılmakta olan Atletizm Pisti ve Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası inşaatı devam ediyor.

DJI_0648.JPG

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 dönüm spor alanı olarak tahsis edilen proje alanını yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç inşaatta gelinen son durumu inceledi.

Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken tesis yaşadığı yükseliş ile dikkat çekiyor.

DJI_0666.JPG

Ordu’da spora ve sporcuya verilen destekler artarak devam ediyor. Tüm branş sporlarına ve sporcularına hizmet verecek olan tesis, Ordu’yu sporcu kenti yapma hedefine bir adım daha yaklaştıracak.

Yapılacak yeni spor tesisinde atletizm sahası, atlama ve atma branşlarının içinde bulunacağı tartan zemin yüzeyli altı kulvarlı pist, sporcu soyunma odaları, seyirci tribünleri, amatör ve bölgesel lig maçlarının oynanabileceği FİFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahası (110mx72m) yer alacak, denildi

DJI_0635.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.