Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ACABA….?

ACABA….?

Bu takımın Bolu kampı oyuncuları  görmek, alınanları izlemek, onlarla bu yol aşılır mı  diye düşünmek için iyimi oldu yoksa eyvah bunlarla nereye kadar mı dendi? Bir takımın transfer komitesi hayali sunta ticareti yapar gibi oyuncu transferleri yapabilir mi?

Bu kadar  önemli oyuncu boşaltmış iken, alınan oyuncuların cılız ve kalitenin çok altında bu takımın forması içinde kaybolmasına seyirci kalacak durumlarda olabilir mi? Aklın almayacağı, işlerin bu noktada olamayacağını biliyoruz da, dışarıdan bakılınca hakikaten “eyvah” neler yaptı yönetim denecek hatalarımı yapıyoruz diye de bende bazen kendime soruyorum.

Eğer bu takımın orta sahası “Anıl”ın ayaklarına kalmışsa, bunun yanına aldığımız sporcularında kapasite olarak ”Şamil”den de daha az yetenekte ise soru işaretlerinin konması yada konmaması için bir sebebimiz olmasa gerek. Nasrettin hoca hikayeleri yazmak, her hazırlık maçından sonra Lafonten den masalları konuşmak, yandık bittik senaryoları ile Ordu spor için dizeler yazmak dışarıda çok ama içerdeki durum o kadar kötü değil.

Sonra alt yapıdan giden oyunculardan Hüsamettin in Giresun a, Kendi isteği ile ki ben olsam yollamazdım dediğim Murat Torun un Sebat a, ki ben olsam istese kendi dahi vermezdim, murat Işıkdemir in ise Ünye spor a, A2 den iki oyuncumuzun Egede 3.ligde bir takıma gittiği, Yasin, Emrah, Oğuz, Burak gibi oyuncuların istendiği bir ortamda, Ordu spor da  bu kadar oyuncun var iken dışarıdan hangi insan, kapasitesi çok kötü, bu takımın çok altında oyuncu alırda getirir, şaşarım.

Hazırlık maçında alınan kapma götürülen isimleri deneyen teknik kadronun da onları transfer etmeden görmesi lazımdı onlarda onu yapıyorlar. Kim kalır kim gider bunu zaman gösterecek. İlk maçın deplasmanda olması, Adana spor la  oynayacak olması da önemli.Ordu spor düşünülen yerden süper lige yolculuk yapacaksa otobüsün içindeki kalitenin çok yüksek şoförün de çok deneyimli olması gerekir.

Bu takımın dışarıda içerde konuşulurken de sahada oynanırken de gurur duyulacak oyunculardan olması lazım. Sıradan parasal gücümüz buna yetti, bundan iyisi sözde kayısı, gibi oyun dışı, akıl dışı cümleleri kuracağımız bir takım olmamalı.

Bence.

Önceki ve Sonraki Yazılar