Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

CENTİLMENLİK

Televizyonda, en centilmen ikinci takım Ordu spor, buyurun sayın başkan, dendiğinde ekran başındaki ordu insanı, başkanın aldığı “2 trilyonluk” çeki hak etmenin haklı gururu yanında, Türkiye de ikinci centilmen takımın ili ve taraftarı olmasının da haklı gururunu yaşadılar.

Teşekkürler.

Bu kadar güzel insanların tribünden takımlarına ve rakip takıma karşı olumlu tavır göstermeleri spor camiası dışında il olarak bizi temsil eden siyasileri, ilin valisini, belediye başkanını ve iş dünyasını da doğru yönde etkiliyor. Bu ilde yatırım yapılabilir, bu il buna insanı ile layık diyerekten.

Turizm kenti, örnek kent, insanları ile çekecek olgunluğun insanlarını barındıran kent olacak isek, buna şimdi daha çok dikkat etmeliyiz. Her şey insan olmakta yatıyor. Hareketimiz, kültürel yapımız ve yaşantımız.

Ordu spor ikinci değil de birinci olmalı idi diyenler olacak, demek ki bizimde Gençler birliğinin taraftarından alacağımız dersler çok. O kadar kolay değil, centilmenlik ödülü almak. Büyük takımların büyük taraftarını geç, başkanı içerde iken milyonlarca insanı ile takımlarını yıl boyunca destekleyen Feneri ve taraftar denince işte Beşiktaş ve Çarşı denilen grubu geç ve ödülü al.

Alnından öpmek lazım herkesi, özelliklede gruplar ile onları temsil eden amigo başkanlarını.

Tribünlerde tazı gibiler, orkestıra şefi edasındalar. 90 dakika susmayan bir taraftar resmi veriyorlar, yapıcılar. Buda Ordu insanının inceliğinden, efendiliğinden, misafir perverliğinden gelen bir durum.

Verenlere teşekkürler. Şimdi destek zamanı. Haydin kombineye, ilk maçta Mersindeyiz. Alacağımız her puan Ordu spor için bu sezon adım adım hedefe gitmek demektir.

Hayırlı olsun. Sezonda, fikstürde.

Önceki ve Sonraki Yazılar