Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

DİNDAR KESİMDE BİLE BİR SORU İŞARETİ OLUYORSA

Bu koca millet, acılar savaşlar, açlıklar görmüş, yoktan bir el ile var olmuş asil millet Atatürk ten sonra her daim dindar olan partileri yada onların öyle görünen asla “el-emin “olmayı beceremeyen, malı her daim en yakınlarına, etrafına taşıyan, milleti ise sırtına basılanlar olarak gören partileri başa getirdiler. Yüzde elliler ile.
 
Yüzde eli-yetmiş oylarla iktidar yapıp birazcık rahat huzur getirirler dedikleri yüzünden ömrü billah sıkıntı içinde olmuşları sakın ”layla- Bodrum- Kuş adası-Yat – villa- rezidant”ların içindekilerle ve de iktidarın yanından büyüyen o karavat lı, ensesi kalın gurursuzlarla bir tutup ta karıştırmayın…
 
Şimdi bunca yıl sıkıntı çeken bu milletin son umudu idi iktidarın değerli lideri ve on yıldır da bu ülkenin başbakanı. Dindar kesim kafası bataklıkta idi, suskundu, sayesinde güneşi gördü, doğrusu bu, kimse bana kızmasın. Son Umuttu AKP ve onun lideri. Hz. Muhammet gibi istediler ki o da “el-emin,”olsun. ceketi ile gelip de gömleği ile gidebilecek kadar tok.
 
Servetine servet yapmadan, etrafına rant kazandırmadan, kimseye menfaat sağlatmadan, dürüst bir yol haritası üzerinde Hz. Musa gibi kızıl denizi yaran asası gibi haksızlığı yaracak, adaletsizliği yok edecek, kimseyi halinden öteye haksız taşımayacak haramı gursaklara sokmayacak yüreği ile milleti huzura taşısın, işte o adamı bulduk dedi millet, dindar millet.
 
Ama ülkeyi milletle yönetmenin zorluğu, yönetimde kalmanın bedeli varmış ki, arkasındaki güçlerin milletten çok eli ve yüzde yetmiş oydan çok gücü karşısında çok ezildi, yada ezdirildi bu asil millet.Çocuk katiline, onların bu millete, devlete, askerine saygısı olmayan meclisteki iblislerine ezdirildi.
 
Kara vicdanlı, eli kanlı insanların sözcüsü “Zana” denen vatan hainliğinden damga yemiş bir pkk lıdan yardım istendi diyenlere susuldu, özerk Kürdistan kurulacak “PKK” lılar polis olacak iddiasına duyarsız kalındı. Apo çıkacak gibi bu milletin her ferdine yapılacak saygısızlığa yalanlama getirilmedi.
 
Eğitim, adalet,eşit hak, zam, şehitler, Suriye deki itibar, İsrail deki kafa bulmaları bile es geçtikte en son konuşulan servetlerini Avrupa daki bankalar zor taşıyor dedikodularına bile sessiz kalanların, kendilerine yüzde yüz zam yapıp konuşulunca da geri çekme komikliğine bile bu millet aldırmadı destek verdi.
 
İnsanlığın nefret ettiği kibire bulanmış suratları ile her gün millete bakan” bakanların “o” halleri bile dindar kesimleri bile çileden çıkartacak hale geldi ise, düşünmekte fayda yok mu? Eğer bu millet öyle değil, iftira bunlar, onlar yemez, yedirmez, kimseye menfaat sağlatmaz, hak yemez diyorsa, sözün sonundaki imzada milletin olacaktır..
 
Ama gönül ister ki onların hepsi;”el-emin” olsunlar. Hz. Muhammed e yakışan..

Önceki ve Sonraki Yazılar