Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ERKAN HOCA VE TRANSFER KOMİTESİ

Bu sezon tanıdığı bildiği yere  gelen Erkan hoca, Ordu sporu taşıyacak, bu takımı şampiyon yapacak, futbola ac ileriye koşabilmeyi amaç edinen, az  bütçe ile çok işlerin yapılacağını gösteren kramponlarla, bu sezon Ordu spor için çok güzel sezon olacak, derken inandığı isimlerin transfer komitesi eli ile tek tek alınmış olması da, onun açısından çok iyi.
 
Transferin başında Tahsin Türkmen var, üç sezondur transferlerin içinde deneyim kazandığı ve bu işte herkesi az çok tanıdığı ortada. Tahsin hoca kutsal bir mesleği yapıyor, Trabzon da olması onun Trabzon da ki Avni Aker ve Yavuz Selim i iyi bilmemesini mi gerektirir?  Trabzon la kurulacak iyi dostluğun bu kulübe her yönden artısı büyük olur.
 
Benim için Ordu spor babadan atadan miras kalmış mülk kadar bana yakın, benim için Ordu spor nefes gibi hava gibi. Bu kulübe dışarıdan gelerek hizmet eden, şampiyon yapan çok özel isimler geldi, hangisi alt yapısına döndü de baktı?
 
Şampiyon olan takımın alt yapısı sağlam değilse, oradan oyuncuları almayıp fidan görler de birer gezen işsiz güçsüz genç haline sokarsanız, kime inansın artık millet, hoca gelmiş ,gitmiş ne olmuş?
 
Metin hoca her gün alt yapının içinde idi, yapılacak olan her  işi de takip ediyordu, kalsa idi fıtnes salonunu da içinden gelerek cebinden verecekti.
 
Erkan hocaya da bu yönden güvenimiz var. Metin hoca ile oldu, burada çalıştı. Tanıdık sevdik. Oda Metin hoca  gibi ordu sporun geleceğinin alt yapıda olduğunu bilenlerden. Çok iyi dialog içinde birkaç oyuncu onunla kazanılırsa ,bu herkes için çok mutluluk verici olur.
 
Kimse Ordu spor da şov yapmıyor, işini yapıyor.
 
Bunu anlamak için, kulübün  içinde bulunmak, her gün orada  yaşamak lazım. Yoksa alınan sporculara da yapılacak işlere de çok söylenecek söz bulabilir insan. Hayırlı olsun. Transfer komitesi çok hızlı çalışma içinde, hata yapmamak içinse kırk yarıyorlar her detayı. İnanın herkes kadar bende merak ediyorum alınacakları. Hoca hepsi çok yetenekli diyor.
 
Öyle ise tebrikler.

Önceki ve Sonraki Yazılar