Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

Geçmiş Olsun

TURGUT KIR
 
Ordu spor Ali Ataoğlu alt yapı koordinatörü , sevgili meslektaşım kardeşim bay-pas oldu. Çok şükür çok iyi, emin ellerde Medikal-Park hastanesinde cerrahi müdahalesi iyi geçen hocamın birkaç gün yoğun bakımda olacağı sonrada evinde istirahat edeceğini söyledi doktorlar.
Aramıza dönene kadar hepimiz birer Turgut kır olarak görevimizin başındayız. Allah şifa versin. Yaptıkları güzel işlere bundan sonrada devam edecek.
Alt yapıdaki ve spor camiasındaki dostlarının duası ile; emeği geçen doktorlarımıza da teşekkürler.
Geçmiş olsun kardeşim.
 
ALT YAPI
 
Özgür olmalı. 
Oradaki çalışanların nefesleri ve  günleri de huzur içinde olmalı. Huzurlu bir şekilde  A takımın peşinde giden kompartuman lar gibi, sağlam ve çok verimli olmalı. İçinde yüzlerce sporcusu ile A takımla sağlıklı yürümeli.
Ama genelde bakınca, alt yapılarda da bir yönetim ricası, bir göz kırpması her yerde oluyor. Bırakın onların kim, ne olduğuna, yeteneğine o formaya girip giremeyeceğine teknik adamlar karar versin. Onlar oynatsın hakkı olan yukarıdaki yerini alsın.
Her yerde “alooo Fatih” hattı olmasa olmaz. “Alo hocam bu çocuk nasıl, iş var mı, babası arkadaşım, bir baksak”…
Hayda, zaten idmanda, zaten her derdi her yeteneği çek-ap yapılıyor, bırakında hastanın son durumuna hocalar karar versin. Sağlıklı kucaklaşsınlar, hakkaniyet içinde..
Ne yaparsın oluyor. 
Zaten herkesin hoca olma isteği bazen istemediğin işlerin içinde seni buluyor. Buda bu işin tatlı cilvesi. Merak işte,onlarda istiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar