Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HARİKA BİR PUAN

Ordu spor takımı Mersin gibi flaş  transferler yapmış bir deplasmandan akıllı oyunla, haddini bilerek aldığı bir puanla lige girmesi çok iyi. Hele büyük takımların puanlar kaybettiği bir hafta içinde, bir çok oyuncusunu bırakıp, yepyeni isimler ile bu maçı puanla bitirmesi Ordu spor adına harika bir akşamdı.

Aslında Ordu spor , yapmış olduğu transfer isimlerin kalitesini hazırlık maçlarında takım oyununa dönüştürememesi bir çok soru işaretlerini getirse de Cuper in tecrübesi ve teknik adamlığı Ordu sporu Mersin maçında takım olarak sahaya getirdi ve bunu da izleyen herkes gördü.

Aslında çalışma sahaları bakımda olan, o kadar eksiye rağmen bir takım olduğunu ispatlayan bu takımın yeni oyuncuları da Ordu spora ne kadar faydalı olacağını taraftara gösterdi. Haftaya İstanbul da Eskişehir maçı var ki, işte orada biraz duralım. Çünkü iyi takım Eskişehir puan kaybetmesi, onun yaralı olması asıl tehlikeli olan.

Cuper ve ekibi de bunun farkında.

Haftaya İstanbul da oynayacak bu takımın maçında stad dolup taşar. Başkan ve yönetim tüm olumsuzluğa ve imkansızlığa rağmen müthiş transferler yaptı, kimse farkında değil. Aslında farkındalar da  yine de acaba larla  dolu yürekleri ile geçen sezondan daha iyi takımları olsun derdindeler.

Başkan ve yönetimde bunun için ellerinden geleni yapıyor. Bu bir  puan hakikaten çok önemli.

 İnanın bu takım ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacak.

Oynayan oyuncuların kaçı dışardan kaçı içerden baksanıza bir kere. Buna rağmen birliğin ve dirliğin oluştuğu takım bizim. Süper lig de olması il içinde buradaki esnaf içinde bir nimet ise o nimete halkın ve taraftarın sahip çıkması  lazım.

Değil mi beyler?

Önceki ve Sonraki Yazılar